INFO

DJ KRIS - Allround Dj Services

 

 

Communicatie

 

Goede communicatie is belangrijk!

Een persoonlijk gesprek is dus onontbeerlijk om uw muzikale wensen in kaart te brengen, maar ook praktische zaken worden overlopen! Zeker bij een feest en vooral bij een trouwfeest stuurt DJ KRIS er zelf op aan (staat in de offerte) om een paar weken voor het feest af te spreken voor een gesprek!

Indien dit voor u als klant overbodig is, dan sturen wij naar de klant toch nog altijd een korte vragenlijst waar er gepeild wordt naar de muzikale voorkeur van u en uw gasten.

De klant bezorgt ons dit formulier al of niet terug 2 weken voor aanvang van het event/feest/party.

 

 

 

 

 

DJ KRIS, UW ALLROUND EVENT- PARTY EN FEEST DJ !!

 

 

 

 

Geluid en licht

 

Wij beschikken over eigen geluids- en lichtinstallaties uit het pro-segment, deze moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen!

 

De lichtinstallatie bestaat volledig uit LED-technologie. Geen warboel van verschillende effecten, nee, we houden het strak en modern.

 

De geluidsinstallatie heeft een warme, sprankelende en volle klank en is gericht op de dansvloer in de wetenschap dat de mensen aan tafel nog wat tegen elkaar kunnen zeggen.

Wij staan er op dat het geluid goed moet zitten en werken dan ook uitsluitend met pro-merken: Electro-Voice en Meyer Sound!

 

Ook bij de afspeelapparatuur kiezen wij voor professionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid: Apple en Pioneer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziek, overmacht, .... wat nu?

 

Een professionele dj blijft niet thuis bij een beetje ziek of een klein ongemak, zelfs toen ik 2 uur vóór een dj-set mijn voet brak, stond ik na een blitz-bezoek aan de spoed op tijd achter de booth!

Licht en geluid kan je laten plaatsen, een barkruk achter de booth helpt ook wel bij moeilijke momenten.

DJ KRIS werkt samen met een aantal collega's onder de naam CALYPSO - Event Solutions. Op die manier kunnen wij u een evenwaardige vervang-dj garanderen mocht het met mij mislopen!

Bovendien zit ik al 30 jaar in de dj-wereld en heb een groot netwerk van collega-dj’s die ik in geval van nood kan aanspreken en optrommelen om uw feest af te werken.

 

Een klant laat je namelijk nooit in de steek!

 

 

 

TAGS:

Professionele DJ voor elk evenement

 

Huwelijk - Trouw - Fuif - Trouwfuif - Deejay - Party - Feest - DiscJockey - Bruiloft - Trouwfeest - Bedrijfsfeest - Personeelsfeest - 20+ 30+ 40+ Party - Verjaardag - Birthday - Jubileum - Huwelijksfeest - Trouwparty - Pensionering - Tuinfeest - Deejay -

verjaardagsfeest - verjaardagsfuif

Copyright © All Rights Reserved by DJ KRIS - Allround Dj Services