TROUWFEEST DJ

Ervaren allround Dj voor uw trouwfeest !

Trouwfeest


Een dag & nacht waarin jullie centraal staan. Een wondermooie dag afsluiten met ongemeen fijne muziek, waar zowel jong als oud zich uitstekend in kunnen vinden.

Onze ervaren trouwdj's zorgen mee voor de goede party-feeling bij al jullie gasten en geven op elk trouwfeest, huwelijksfeest, trouwfuif, bruiloft, weddingparty het beste van zichzelf….omdat dit de mooiste dag van jullie leven moet worden!


Voorbereiding


Om van uw huwelijk een onvergetelijke avond te maken is het belangrijk dat de dj inspeelt op uw persoonlijke voorkeur en dit van het aanwezige publiek.

Daarom wordt u  steeds uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, dit alles om de juiste sfeer te kunnen creëren op uw feest.

Een muzikaal verlanglijstje bezorgt ons een goed beeld van uw verwachtingen.


Een onvergetelijk trouwfeest


Muziek voor iedereen, al de klassiekers van de laatste decennia en natuurlijk de nieuwste hits in 1 aanstekelijke mix ...


Geen spelletjes, geen micro gezever, gelal of meezingactiviteiten ... opgedrongen door de dj!

Het publiek aanvoelen, weten welk nummer de mensen op de dansvloer houdt, de playlist aanpassen aan het publiek… leer je enkel uit ervaring. Onze allrounddj's hebben jarenlange ervaring en kennen ondertussen wel de kneepjes van het vak.


Muziek vlot gemixt, uw wensen en uw gasten bepalen de playlist!


Onze allround en trouwfeest dj's zijn van alle markten thuis, steeds op zoek naar de ideale mix voor jong en oud. 60-70-80-90 classics, disco, dance, Urban, retro, salsa, top40 of tomorrowland toestanden ... alle muziek genres op een hoop en naadloos in the mix!

 Niets is te gek ... zolang de dansvloer feest!
Ervaren allround DJ om van jullie trouwfeest een onvergetelijke gebeurtenis te makenPersoonlijk contactVooraf afgesproken vaste prijs


Respect voor jullie wensen & verzoeken


Muziek waar jong & oud zijn gading in vindtNaadloze mix van de hedendaagse hits tot de beste dance classics, 70's, 80’s, 90’s, 00’s, Urban, disco en retro vibes


We werken uitsluitend met professioneel materiaalNaast trouwdj ook actief in andere circuits (café, fuiven, etc.)Stijlvol. We gebruiken de micro enkel wanneer ze moet gebruikt worden